September 27, 2022
News Ticker

Liderul Fortelor Naționaliste (PDR), Silviu Crăescu! Deconspirarea Securiștilor și Informatorilor din România!

Deconspirarea Securiștilor și Informatorilor din România

Grupul „Soimul” e abilitat, să vă transmită mesajul Partidului Dreapta Republicană și al Președintelui său dl. Ec. Silviu Crăescu

Partidul politic Dreapta Republicană se arată indignat de nerecunoștința și lipsa de viziune a Guvernului României, în special a Primului Ministru.

Noi, știm că al doilea război mondial s-a incheiat. Dar se pare că în România el continuă și peste timp împotriva realităților lumii contemporane …

În opinia noastră ca partid legitim suveranist, ce apărăm legea si Constituția României, Excelenta Sa domnul Președinte al A.F.D.P.R. și cel puțin o dată sub-secretar de stat Octav Bjoza a fost și este un adevărat și dovedit patriot al României, un luptător pentru drepturi și libertăți cu care orice Guvern al României  post-decembriste ar fi trebuit să se mândrească.

Dar iată că în urma unor presiuni sau prin necunoșterea istoriei, președintele Asociatiei Foștilor Deținuti Politici, Octav Bjoza, a fost demis din funcția  de subsecretar de stat de premierul (prea) liberal al României.

Ca om de stat, lider al Partidului Politic Dreapta Republicană consider că exluderea din aparatul guvernamental al Președintelui Asociației Foștilor Deținuti Politici și Victime ale Dictaturii din Republica România, Excelenta Sa domnul Octav Bjoza, din functia de subsecretar de stat la Secretariatul de stat pentru recunoașterea meritelor luptătorilor împotriva regimului comunist instaurat în România în perioada 1945 – 1989, este o imensă greșeală politică ce va duce la căderea mai rapidă a acestui guvern heteroclit si iresponsabil care nu înțelege faptul că toate națiunile au făcut pace cu trecutul și respectă combatanții ce au suferit, dar nu și pe călăii lor. Dl. Octav Bjoza reprezintă trecutul demn și prezentul lecție de istorie.

Infamii trecători ce azi se prefac a fi conducători ai Țării, de fapt bieți și efemeri provocatori de manifestsmări hybris ce aduc indescriptibile suferințe poporului.

În fața Infamiei și a fiului său Infamul public …” Scosei iute prosopul meu de drum…al cărui miros heteroclit eram încredințat că va covîrși…toate miresmele acre și sălbatice ale tuturor fiarelor universului. ”Calistrat HOGAȘ, M. N. 94.

Excelenta Sa dl. Octav Bjoza a fost eliberat din funcție printr-o decizie a prim-ministrului publicată luni, 15 martie, în Monitorul Oficial.

Cerem Domnului Președinte al României ce l-a decorat cu cea mai înaltă distincție a statului Român, Ordinul Național „Steaua României” în grad de Cavaler, prima distincție acordată în calitate de șef al statului, să intervină, să rezolve ferm și diplomatic acest act de rușine  națională.

Adevărul niciodată nu poate mistifica istoria.

SILVIU CRĂESCU

 

Împreună suntem puternici!

Uniți suntem invincibili!

 

Președinte Partidul Dreapta Republicană Partidul suveranist al românilor de pretutindeni

 

Facebook Comments Box

Be the first to comment

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

UA-109162589-1