December 3, 2020
News Ticker

PMP Dâmbovița! PSD și PNL ne sabotează campania electorală prin metode incalificabile!

PMP Dâmbovița este asaltat, în Biroul Electoral Județean, de reclamații venite din partea PSD și PNL. Cele două mari partide, unite prin metodele incalificabile pe care le practică în teritoriu, reclamă sloganurile electorale ale Partidului Mișcarea Populară. Sunt  rușinate, probabil, de propriile liste de candidați, unde – pe locurile eligibile – se află  persoane aduse din alte județe, impuse de la centru, dar și speriate că Partidul Mișcarea Populară le strică jocurile politice negociate netransparent.

PSD și PNL sabotează campania PMP Dâmbovița, o campanie curată, axată pe prioritățile județului și ale românilor. Liderii social-democrați și liberali știu foarte bine că persoanele pe care le-au propus pentru funcțiile de deputat și senator își vor lua mandatele și – așa cum ne arată întreaga experiență politică din ultimii 30 de ani – nu se vor mai interesa de soarta dâmbovițenilor. De aceea, încearcă – prin cele mai josnice modalități – să determine PMP Dâmbovița să renunțe la campania realizată în favoarea proiectelor mari, de interes județean.

Îi informăm pe politicienii PSD și PNL, aliați împotriva PMP Dâmbovița, că nu ne vom lăsa intimidați de reclamațiile pe care le depun împotriva noastră aproape zilnic și că vom continua să facem cunocut cetățenilor programul nostru realist și sustenabil. De asemenea, le aducem la cunoștință că ne vom bate pentru drepturile cetățenilor de a trăi într-un județ și într-o țară în care clasa politică se pune în slujba oamenilor, prin măsuri și proiecte de care societatea are cu adevărat nevoie.

Material realizat de Micro Media Soft SRL la comanda PMP Dâmboviţa, CMF:11200012

Facebook Comments

Be the first to comment

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

UA-109162589-1