March 29, 2024
News Ticker

Victor Negrescu, ministrul demisionar al Afacerilor Europene: “Aveți încredere în România și în oamenii de bună credință!”

Mă bucur că s-a găsit o soluție atât de rapidă pentru postul de Ministru delegat. Sunt de dimineață la birou pentru a asigura cu responsabilitate cea mai lină continuitate.

România va avea o Președinție la Consiliul UE de succes! Sunt convins de acest lucru pentru că în ultimul an s-a format o echipă de oameni dedicați cărora le mulțumesc pentru implicare și pentru profesionalism.

Împreună am arătat că se poate face performanță într-un context politic dificil. De aceea voi lupta în continuare pentru apărarea rezultatelor obținute împreună cu colegii mei dar și pentru valorile europene în care cred și care trebuie să definească mai ales social democrația românească.

Am înaintat la Guvern și către colegii mei un raport complet cu toată activitatea realizată ce conține fiecare pas ce a fost sau urmează a fi realizat. Am postat o variantă scurtă.

Aveți încredere în România și în oamenii de bună credință! Suntem aici pentru a asigura continuitate. Sunt bucuros că pot preda un proiect deja finalizat următorului ministru.

Victor Negrescu – ex Ministru al Afacerilor Europene

Facebook Comments Box

Be the first to comment

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

UA-109162589-1