March 29, 2024
News Ticker

CSM Târgoviște! 3 medalii la Campionatele Naționale de Radio – Orientare pe Echipe

În perioada 14-16 septembrie 2018, la Târgu Jiu, a avut loc ultima ediție a Campionatului Național de Radio Orientare pe echipe, competiție la care au fost prezente și garniturile Clubului Sportiv Municipal Târgoviște. Elevii lui Pavel Babeu au reușit din nou să obțină rezultate remarcabile, întorcându-se din Gorj cu trei medalii.
În proba de unde ultrascurte, echipa Clubului Sportiv Municipal Târgoviște a obținut medalia de aur și titlul de campioană a țării, componența fiind următoarea: Claudiu Anghelescu, Pavel Babeu și Vladimir Voicu.
În concursul de ștafetă, echipa noastră a încheiat pe locul al doilea, intrând în posesia medaliilor de argint. Pentru CSM au concurat: Claudiu Angelescu, Pavel Babeu și Victor Petrovici.
Cea de-a treia medalie a fost obținut în proba de unde scurte. Cei trei sportivi ai Municipalului (Claudiu Anghelescu, Pavel Babeu și Vladimir Voicu) au reușit să termine întrecerea pe locul al treilea.
În competiția juniorilor, echipele Clubului Sportiv Municipal Târgoviște au obținut trei locuri 4, avându-i în componență pe Vladimir Voicu, Victor Petrovici, Luca Ene și Damian Badea.

Facebook Comments Box

Be the first to comment

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

UA-109162589-1