March 29, 2024
News Ticker

ISU Basarab I Dâmbovița! Echipajele SMURD, intervenții în peste 100 de cazuri medicale

În săptămâna 14 – 20 mai 2018, echipajele de intervenţie din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Basarab I” al Judeţului Dâmboviţa au fost solicitate şi au intervenit la următoarele evenimente: 5 incendii la gospodăriile populaţiei (locuinţe, anexe gospodăreşti, etc.), 7 acţiuni pentru asigurare zonă, 5 acţiuni pentru asistenţă persoane, 1 misiune pirotehnică, 2 misiuni de transport apă pentru populaţie şi 2 acţiuni la alte situaţii de urgenţă (salvare animale).

Echipajele SMURD din cadrul I.S.U.”Basarab I” Dâmboviţa au fost solicitate şi au intervenit în această perioadă la 117 cazuri medicale.

Personalul Inspecţiei de Prevenire a desfăşurat, în perioada menţionată, controale de specialitate pe linia prevenirii incendiilor la instituții publice și operatori economici din judeţ. Pe timpul controalelor au fost desfăşurate şi activităţi de informare preventivă.

Premergător desfășurării evenimentului „Noaptea Muzeelor”, inspectorii de prevenire au efectuat controale tehnice de prevenire, sprijin şi îndrumare la obiectivele muzeale din judeţ, iar pe timpul desfăşurării evenimentului au desfăşurat activităţi de informare preventivă cu vizitatorii muzeelor din mun.Târgovişte;

Facebook Comments Box

Be the first to comment

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

UA-109162589-1