March 29, 2024
News Ticker

Mă implic, am dreptul! Intâlnire noninformală în Parcul Chindia din Târgoviște

Prietenia și voluntariatul se află printre cele mai importante valori ale comunității și constituie motorul implicării și al solidarității. Asociația Be You alături de Ambasada Statelor Unite în România și American Councils for International Education sărbătorește astăzi aceste valori prin proiectul „4/4 pentru prieteni”. Totodată comemorăm 50 de ani de la trecerea în neființă a unuia dintre cei mai remarcabili activiști pentru drepturile omului, Dr. Martin Luther King Jr.

Mă implic, am dreptul!” este o întâlnire nonformală între prietenii Asociației Be You pe tema drepturilor omului, a cetățeniei active, implicării civice și voluntariatului. Te așteaptă energizere, jocuri, lucru în echipă, discuții interactive și desigur … o atmosferă prietenoasă și plină de distracție.
Ești așteptat astăzi, 04.04.2018, la ora 16:00 în Parcul Chindia (în fața statuii lui Vlad Țepeș) din Târgoviște cu un citat preferat din Martin Martin Luther King Jr. și cu 3 dintre drepturile omului pe care le consideri cele mai importante pentru tine. Hai să învățăm și să ne distrăm!

Facebook Comments Box

Be the first to comment

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

UA-109162589-1