March 29, 2024
News Ticker

Atac la promovare în Liga 1! Schimbări în lotul Chindiei Târgoviște!

Vacanța de iarnă a adus câteva modificări importante în lotul Chindiei. Patru jucători s-au alăturat echipei noastre în această pauză competițională. De asemenea, sunt și fotbaliști care s-au despărțit de formația dâmbovițeană. 

La capitolul sosiri, primul jucător care a ales să îmbrace tricoul Chindiei se numește Andrei Ludușan, are 21 de ani și vine de la CS Iernut, o echipă din județul Mureș. Ludușan evoluează pe două posturi, mijlocaș și atacant. Pe parcursul carierei acesta a mai trecut pe la Olimpia Satu Mare, ASA Târgu Mureș și CSM Râmnicu Vâlcea.

Sergiu Jurj vine de la Olimpia Satu Mare și este un atacant de 19 ani. În actualul sezon, Jurj a reușit să înscrie 3 goluri pentru echipa din nord-ul țării. Noul atacant al Chindiei a mai jucat, de-a lungul carierei, la formații precum CS Universitatea Craiova, FCM Baia Mare și Hellas Verona U19 din Italia.

Chindia a achiziționat și un fundaș de 20 ani, venit de la ASA Târgu-Mureș. Rafael Licu va îmbrăca și el echipamentul formației noastre pentru restul sezonului. Acesta a înscris 2 goluri pentru ASA în actuala ediție de campionat, iar în sezonul trecut, Licu a fost un jucător important al celor de la CSM Râmnicu Vâlcea.

Ultimul sosit se numește Rafael Manea, are 16 ani și vine de la Centrul de Excelență FRF de la Târgu Mureș.

Promovat la echipa de seniori a fost și Cosmin Atanase, care evoluează la grupa de juniori B a Chindiei (anul 2001). Atanase este al treilea juniori care a făcut pasul la echipa mare, după Andrei Șerban și Adrian Ioniță.

La capitolul plecări, trei jucători au fost puși pe lista de transferuri: Marius Bâtfoi, Cristinel Matei și Adrian Grigore. Primii doi au acceptat încheierea contractului pe cale amiabilă, în timp ce Grigore nu a dorit rezilierea acestuia. În privința fotbaliștrilor Georgian Honciu și Denis Ispas, aceștia se află până în vară sub contract cu Chindia, însă în această pauză competițională, ei au hotărât să semneze cu principala contracandidată la promovare a echipei noastre, Dunărea Călărași. În aceste condiții, cei doi nu au mai intrat în vederile primei echipe, pregătindu-se în afara lotului.

Sursa – afcchindiatargoviste.ro

Facebook Comments Box

Be the first to comment

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

UA-109162589-1