February 8, 2023
News Ticker

Asociația Chindia Jurasic Park! Tabăra de Educație Ecoturistică în zona Leaota

Asociaţia Chindia Jurasic Park în parteneriat cu Școala Gimnazială “Coresi” din Târgoviște şi Asociaţia Ecologică Floare de Colţ, cu finanţare din partea Primăriei Municipiului Târgoviște, a organizat şi susţinut, în perioada 10-12 noiembrie 2017, o „Tabără de educaţie ecoturistică”, în zona colinară de la poalele Leaotei, la o frumoasă pensiune aflată în zona Runcu-Brebu. Timp de 3 zile, cei 36 de elevi (în marea lor majoritate de la școala Coresi – profesor coordonator Adriana Bărăscu), au avut ocazia să învețe, dar să și pună în practică o serie de lucruri noi.
În ziua a doua a început activitatea propriu-zisă, cu lucru la patru ateliere, care de care mai interesant: lucru la „roata olarului”, călărie, plantare de puieți (puși la dispoziție de Direcția Silvică Dâmbovița – Ocolul Silvic Târgoviște) și alpinism – coborâre în rapel.

După amiaza a fost dedicată unor acțiuni mai ușoare, desfășurate tot pe ateliere: învățarea unor cântece de munte, pictură pe lemn sau lut, hrană sănătoasă și jocuri de grup.

 

Facebook Comments Box

Be the first to comment

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

UA-109162589-1