April 19, 2024
News Ticker

Exclusiv! Vot favorabil în CNI pentru construcția noului stadion la Târgoviște

Prezența președintelui Consiliului Județean Dâmbovița la sediul CNI, miercuri dimineață, a fost decisivă, liderul forului administrativ județean susținând cauza comunității dâmbovițene, de construcție a unui nou stadion la Târgoviște.

A fost o discuție utilă, a fost bine că m-am dus, pentru că unii dintre membrii Comisiei invocau tot felul de calcule, opinând și că actualul stadion, “Eugen Popescu”, ar fi fost construit în 1982. Greșit! A fost construit în 1949, iar acum funcționează doar la jumătate din capacitate, în condițiile în care Târgoviștea are cel mai mare număr de spectatori prezenți la meciurile Chindiei. Oricum, important este că proiectul a trecut, cu votul a 7 membri pentru și 3 împotrivă. Următorul pas este ca CNI să întocmească un studiu de fezabilitate, cu procedura de achiziție publică pentru studiu de fezabilitate.

Pe de altă parte, am avut o discuție preliminară și în ceea ce privește noul sediu al Judecătoriei, explicându-le oficialilor de la CNI ca Judecătoria funcționează acum într-un sediu al Universității Valahia din Târgoviște“, ne-a mărturisit Alexandru Oprea – Președintele Consiliului Județean Dâmbovița.

Facebook Comments Box

Be the first to comment

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

UA-109162589-1