October 27, 2020
News Ticker

Deputatul PSD, Corneliu Ștefan :”PSD și ALDE nu au lăsat țara de izbeliște!”

În Parlamentul României, am acordat votul de încredere Guvernului condus de premierul Mihai Tudose. Toţi miniştri care fac parte din noul Executiv sunt oameni destoinici, buni profesionişti, hotărâţi să-şi ducă la îndeplinire misiunea de a transforma România într-o ţară prosperă, sigură din punct de vedere economic şi social.

Ca dâmboviţeni, avem un motiv în plus de mândrie. Unul dintre cele mai importante ministere, cel al Apărării Naţionale, va fi condus de Adrian Ţuţuianu – preşedintele PSD Dâmboviţa.

PSD şi ALDE nu au lăsat ţara de izbelişte, aşa cum au spus mulţi rău-voitori! Mergem mai departe! România trebuie guvernată bine, profesionist. Programul de guvernare asumat va fi dus la îndeplinire. Am dovedit, în aceste zile fierbinţi, că suntem o forţă, că nu putem fi dezbinaţi.

Sunt convins că Guvernul Mihai Tudose, sprijinit de majoritatea parlamentară PSD-ALDE, va continua aplicarea rapidă a proiectelor promise românilor în campania electorală.”, a mărturisit deputatul Corneliu Ștefan-Vicepreședinte PSD Dâmbovița.

 

Facebook Comments

Be the first to comment

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

UA-109162589-1