April 20, 2024
News Ticker

Primarul Cristi Stan, mesaj pentru aleșii PNL: “Târgoviștea nu-și poate permite să piardă investiții de peste 90 de milioane de euro !”

Primarul Municipiului Târgoviște, Daniel Cristian Stan, și-a exprimat speranța că aleșii județeni ai PNL vor debloca investițiile de peste 90 de milioane de euro ce urmează a fi realizate la nivelul Consiliului Județean, în parteneriat cu autoritățile locale, concluzionând că Targovistea nu-și poate permite să piardă cel mai mare proiect postdecembrist de dezvoltare a comunității locale.

Eu sper să se răzgândească și să revină la sentimente mai bune față de locuitorii Municipiului Târgoviște și față de dâmbovițeni ! E clar că Târgoviștea nu-și poate permite să piardă investiții de peste 90 de milioane de euro. E clar că Targovistea nu-și poate permite să piardă sute de locuințe pentru tineri, construite prin ANL. E clar că Târgoviștea nu-și permite să piardă investiția pentru drumul de legătură, Bulevardul Carol-Șoseaua de Centură-șoseaua Petru Cercel, pentru care am și obținut finanțare guvernamentală. E clar că Târgoviștea nu-și poate permite să piardă investiția pentru construcția unui nou stadion, ultramodern, și a unui Complex Sportiv Municipal. E clar că Târgoviștea nu-și permite să piardă amenajarea unui Parc de Agrement Loisir. E clar că Târgoviștea nu-și poate permite să piardă investiția privind refacerea Școlii de Cavalerie, construcția noului sediu RAR, construcția unui Mall s.a.m.d. Pe mine nu mă încălzește cu nimic dacă se va stabili o răspundere patrimonială sau dacă aleșii județeni PNL vor suporta cheltuielile deja efectuate de către CJD, pentru avize, proiectări etc, în valoare de peste 1,5 milioane de euro. Modernizarea zonei fostei Unități Militare de la Gară este cel mai important proiect al administrației locale și județene. Dacă pierdem acest proiect, degeaba mai răspund ei ! Noi facem administrație pentru comunitățile care ne-au ales și pentru oamenii pe care îi reprezentăm. Repet, sper să se răzgândească și să revină la sentimente mai bune față de târgovișteni și față de dâmbovițeni”, a declarat Daniel Cristian Stan-primarul Municipiului Târgoviște, la emisiunea Riposta !, de la Columna TV.

Facebook Comments Box

Be the first to comment

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

UA-109162589-1