April 25, 2024
News Ticker

Extraordinar! CSM Târgoviște a câștigat Cupa României la Baschet Feminin

Vicecampioana României la Baschet Feminin, CSM Târgoviște, a câștigat Cupa României, învingând în finala de la Sf. Gheorghe, la un singur punct diferență, formația Olimpia CSU Brașov cu scorul de 64-63 (15-19, 13-20, 22-14, 14-10), la capătul unei confruntări dramatice.

Extraordinar efortul elevelor antrenorilor Cătălin Tănase și Valerian Ioan pe parcursul Final Eight-ului, Poole & Co.depășind CSM Satu Mare și echipa gazdă, favorita Turneului și liderul la zi al campionatului, Sepsi SIC Sf.Gheorghe, până în finala competiției KO, cu Olimpia CSU Brașov.

Încurajată frenetic de un public admirabil, o numeroasă și inimoasă galerie târgovișteană, echipa CSM-ului a demonstrat încă o dată, dacă mai era nevoie, că Târgoviștea este Capitala Baschetului Feminin Românesc, în condiții absolut potrivnice, cu interzis la transferuri și atacuri bezmetice din partea unei anumite părți a presei.

Iar Cătălin Tănase, Valerian Ioan și, nu în ultimul rând, Ciprian Prisăcaru, cu sprijinul autorităților locale, au făcut adevărate minuni, alături de cele două jucătoare fantastice, Prorche Cherrelle Poole și Monique Coke, fenomenale și în finala cu CSU Olimpia Brasov.

Pentru CSM Târgoviște au înscris: Prorche Cherrelle Poole – 23p, Monique Coker – 14p, Elena Dincă – 9p, Porchia Green – 7p, Donica Ayana Cosby – 5p, Marta Fodor-2p, Gabriela Larisa Toma – 2p și Anamaria Vârjoghe – 2p.

Bravo, CSM ! Felicitări, CSM Târgoviște!

Facebook Comments Box

Be the first to comment

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

UA-109162589-1