June 1, 2020
News Ticker

Primul din România și al 4-lea din lume! Laser interstitial la o Clinică din Târgoviște

Laser interstitial

DA, ÎN PRIMELE 4 CLINICI DIN LUME ce deschid o nouă cale în tratamentul bolilor degenerative de oase și articulații: două în Israel, una în Statele Unite și cea de-a patra … în Târgoviște! Primul laser interstitial sau laserul care „sudează” (aproape) orice articulație distrusă; de acum chirurgia poate să mai aștepte. O excelentă rată de succes, fără durere sau risc terapeutic, fără bisturiu, fără imobilizare și fără întreruperea serviciului sau altor activități sociale.

 „Se pot trata herniile de disc sau protruziile discale; spondiloză cervicală; durerile de spate sau de bazin; gonartroză; coxartroză; lombosciatică de orice grad și grad evolutiv; rupturile de tendon sau de ligament; durerile de călcâi sau pintenii calcaneeni, etc. ” a mărturisit dr. Radu Mircea Stănescu, medic de specialitate la o Clinică din Târgoviște (fosta clinică de ozonoterapie http://www.qoxanique.ro/).

Pentru programări sunati la 0769 606 620, menționați că aveți numărul de la Ripostapenet.


Facebook Comments

7 Comments

    • Buna ziua. Pentru programari sunati la 0769 606 620, va rugam sa mentionati ca aveti numarul de la ripostapenet.

  1. Foarte interesant.Din motive banesti doresc sa ma duc in Israel la fratele meu.Unde pot face tratamente cu laser in Israel.Rog adresa si telefon. Sufar de Hernie L4 si fisura de tendon la umarul stang cu dureri mari.
    Va multumesc pentru bunavointa,Andrei

  2. Buna ziua am vazut interviul domnului doctor si am inteles ca poate interveni si in boala Parkinson , ma intereseaza pentru sora mea care are 66 ani si este din Bucuresti . Pot face programare ? Exista sansa aceasta de a vindeca sau ameliora aceasta boala ? Multumesc.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

UA-109162589-1