April 25, 2024
News Ticker

ISU Dâmbovița! Moș Crăciun a poposit la Detașamentul de Pompieri Târgoviște

În curtea Detaşamentului de pompieri Târgovişte era mare agitaţie. Copiii pompierilor, însoţiţi de părinţi, îl aşteptau cu sufletul la gură pe Moş Crăciun. Se uitau cu toţi pe cer, după faimoasa sanie trasă de reni, dar nu se întrezărea nimic. Nu ştiau că dimineaţă, Moşului i se stricase sania, făcând apel la ajutoarele lui, pompierii. La un moment dat a sunat alarma şi o autospecială şi-a făcut apariţia cu toate luminile pornite. Toţi s-au dat la o parte, făcându-i loc de trecere, crezând că pleacă la o intervenţie. Dar stupoare! Maşina s-a oprit în dreptul lor, iar din ea şi-a făcut apariţia chiar Moş Crăciun, încărcat cu daruri pentru copiii ajutoarelor sale.

Toată lumea s-a liniştit, răsuflând uşurată, îndreptându-se spre sala unde se afla împodobit bradul de Crăciun. Acolo, plini de emoţie şi bucurie, toţi micuţii i-au cântat şi i-au spus poezii Moşului, primind în schimb daruri de la acesta.

În zilele următoare, Moş Crăciun va vizita toate subunităţile Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă ”Basarab I” Dâmboviţa, oferindu-le daruri tuturor copiilor ajutoarelor sale – pompierii damboviţeni.

Toate aceste activităţi premergătoare Sfintei Sărbători a Crăciunului, inclusiv cele umanitare, sunt realizate cu sprijinul Asociaţiei “Salvatorii Dâmboviţeni” şi cadrelor inspectoratului.

Facebook Comments Box

Be the first to comment

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

UA-109162589-1