May 27, 2019
News Ticker

Liderul ALDE Dâmbovița, Ionel Petre, după achitarea lui Tăriceanu: “Încă un pas spre o Românie a Românilor!”

ALDE Dambovita saluta achitarea lui Tăriceanu

ALDE Dâmbovița salută intrarea justiției în normalitate prin achitarea președintelui Călin Popescu – Tăriceanu.

În cei doi ani în care fenomenul corupției luase forma paranoiei colective, transformată într-o vânătoare a vrajitoarelor folosită de anumiți politicieni pentru legitimarea propriilor interese, Alianța Liberalilor și Democraților nu a încetat să militeze pentru respectarea drepturilor și libertăților poporului român și pentru scoaterea la lumină a statului paralel, lucru care azi începe să iasă la iveală prin deja celebrele protocoale.

Prin decizia judecătorilor de la I.C.C.J s-a intrat în normalitate și s-a pus stop poliției politice. ALDE a luptat cu un fenomen extrem de contagios în care, prin inventarea acuzațiilor de către procurori, ”inamicul” era atacat înainte de a se verifica dacă acesta există cu adevărat. Si odată intrat în aceasta morișcă a sistemului, nu se putea apăra corect, din cauza modului în care funcționa până de curând justiția cu protocoalele secrete.

ALDE a luptat ca aceste abuzuri sa nu mai continuie și merge mai departe în această luptă întrucât reprezintă pentru noi o obligație pe care o avem față de români.

Lupta pe care ALDE și Călin Popescu – Tăriceanu o duc este lupta unei națiuni întregi de a se elibera de cătușele statului paralel.

Citeşte şi: Ionel Petre şi-a definitivat echipa

Facebook Comments

Be the first to comment

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.