January 22, 2019
News Ticker

Țuțuianu a mediat, conflictul (de muncă) s-a încheiat! Sindicaliștii de la Cromsteel, Back to Work


Liderul PSD Dâmbovița, senatorul Adrian Țuțuianu, a mediat conflictul de muncă de la Cromsteel Târgoviște, declanșat între sindicate și conducerea societății, negocierile finalizându-se cu succes după 21 de zile de grevă.

Conflictul de muncă de la ASO Cromsteel Târgoviște s-a încheiat. După 21 de zile de grevă, după 5-6 runde de negocieri, lucrurile au revenit la normalitate.

Mă bucur că am fost invitat și am reușit să asigur o mediere de succes între cele două părți, conducerea societății și sindicat. Am răspuns fără ezitare și vă spun motivele:
Cromsteel este lider mondial în producția de bare cromate. La Târgoviște (adăugați și societatea Nimet) se realizează cam 60% din tot ce înseamnă producție europeană de bare cromate.

Cromsteel oferă peste 500 de locuri de muncă, deci este unul dintre principalii angajatori din județ. De cele 500 de locuri de muncă de aici depind, probabil, alte 600, 700, poate 1000 de locuri de muncă de la cei care oferă servicii pentru Cromsteel. În al treilea rând, societatea este un contributor important la bugetul local și la bugetul național. Gândiți-vă cât înseamnă TVA aferentă la o producție de 300.000 de euro pe zi.

Pentru aceste motive m-am implicat și nu cred că am greșit.” a mărturisit senatorul Adrian Țuțuianu – președinte PSD Dâmbovița.

Facebook Comments

Be the first to comment

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.