January 17, 2019
News Ticker

PSD exultă?! Caraveţeanu, de neclintit! Grozavu & Orban, groparii PNL Dâmboviţa?!


PSD poate să stea liniștit! Marius Caraveţeanu (Primarul Orașului Răcari) a demisionat din fruntea PNL Dâmbovița, cu largul concurs al prim – vicepreședintelui Gabriel Grozavu, groparul, pentru a câta oară, al liberalismului dâmbovițean. Caraveţeanu reclamă lipsa de comunicare cu staff-ul național al Partidului Național Liberal, respectiv, cu Ludovic Orban, considerat protectorul lui Grozavu și groparul 2 al PNL în Dâmbovița.

Aș vrea să adresez cuvinte de mulțumire tuturor membrilor PNL care m-au susținut în toată această perioadă, de când am condus destinele Partidului Național Liberal în Dâmbovița. Totodată, aș vrea să mulțumesc echipei Biroului Politic Județean, acelei echipe care a vibrat alături de mine în această perioadă și care a încercat și, în unele momente, chiar a reușit, să ieșim din imobilism, în condițiile în care a existat și există un scurtcircuit în relația de dialog cu conducerea națională. A nu se înțelege că a existat un singur motiv sau o singură persoană (nr – Gabriel Grozavu), dar “și mâine este o zi”, iar motivele demisiei mele din funcție sunt multe, un scurtcircuit de comunicare cu conducerea națională a partidului, nu mai suntem pe aceeași lungime de undă și v-aș ruga să cenzurez din răspunsuri, pentru că sunt lucruri ce țin de bucătăria internă a partidului.

Colegul meu, Gabriel Grozavu, este cel mai mare rău care i se poate întâmpla politicii liberale dâmbovițene! Este persoana care a scurtcircuitat acest dialog și nu am reușit să identific o persoană din cadrul Organizației care să îl vorbească de bine (…) Nu am cunoștință și nu încurajez acest gest, de demisie a altor colegi din BPJ. A nu se înțelege că eu sunt Fat – Frumos! Îmi fac și eu mea culpa, în relația cu primarii sau cu parlamentarii și poate că, din postura de președinte, nu am fost suficient de abil. Nu exclud acest lucru, să mai candidez la conducerea PNL Dâmbovița. Eu rămân membru PNL, membru PNL care dorește să contribuie la dezvoltarea PNL în Dâmbovița. Bănuiesc că cel care va veni, va forma o nouă echipă de conducere și nu neg că a existat și o notă de orgoliu în decizia mea, dar nu un exces de orgoliu“, a declarat Marius Caraveţeanu – ex președinte PNL Dâmbovița.

PNL Dâmbovița va fi condusă interimar de unul dintre cei 2 prim – vicepreședinți (cu siguranță, Gabriel Grozavu, exclus Aurelian Popa!), numit de la Centru, iar la ultima reuniune cu mass – media, a lui Marius Caraveţeanu în calitate de președinte PNL Dâmbovița, au fost prezenți, în semn de solidaritate, și 8 membri BPJ – Gabriel Plăiașu, Aurelian Popa, Oana Hrehoresen, Teodor Rădoi, Adrian Chițescu, Mihail Drugă, Andry Bercu și Aurelian Cotinescu.

Facebook Comments

1 Comment

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.