January 22, 2019
News Ticker

Conducerea Consiliului Județean Dâmbovița, la Hramul Mânăstirii Nucet, de Izvorul Tămăduirii


Conducerea Consiliului Judeţean Dâmboviţa, reprezentată de preşedintele Daniel Comănescu şi vicepreşedinţii Luciana Cristea şi Alin Manole, a fost prezentă, la Mănăstirea Nucet, la slujba prilejuită de sărbătoarea ortodoxă Izvorul Tămăduirii, care reprezintă şi hramul aşezământului.

La manifestările religioase au mai participat secretarul judeţului Dâmboviţa, Ivan Vasile Ivanoff, prefectul judeţului, Antonel Jîjîie, subprefectul Florina Mureşan, vicepreşedintele Senatului, Adrian Ţuţuianu, parlamentarii dâmboviţeni Claudia Gilia, Oana Vlăducă, Corneliu Ştefan şi Titus Corlăţean, secretarul de stat în Ministerul Mediului, Laurenţiu Neculaescu şi primari dâmboviţeni.

Potrivit tradiţiei, Arhiepiscopul Mitropolit Nifon, însoţit de un sobor de preoţi a sfinţit în mod simbolic apa Fântânii de leac, aflată în pădurea din apropierea mănăstirii.

După încheierea ceremoniilor religioase participanţii au fost invitaţi la o serie de manifestări cultural-artistice, organizate de autorităţile locale, pentru a marca a 10-a ediţie a Zilelor Comunei Nucet.

Facebook Comments

Be the first to comment

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.