January 22, 2019
News Ticker

Exclusiv! Marius Caravețeanu, în pragul demisiei! Grozavu & Orban, cauza dinamitării PNL Dâmbovița


Scandal fără precedent în PNL Dâmbovița, la ședința Biroului Politic Județean de joi seară! Sătul de “lucrăturile” prim vicepreședintelui Gabriel Grozavu, liderul PNL Dâmbovița – Marius Caravețeanu, a răbufnit în termeni extremi de duri la adresa fostului vicepreședinte al Consiliului Județean în perioada USL, pe care l-a acuzat de vizite la Centru (Ludovic Orban), în tentativa susținută de discreditare a președintelui ales al liberalilor dâmbovițeni.

Gabriel Grozavu a fost președinte PNL Dâmbovița, după competiția internă în care l-a executat fără milă pe contracandidatul Gabriel Plăiașu, la câteva voturi, cu suportul de ultimă oră al aceluiași Ludovic Orban (nasul fetiței lui Gabriel Plăiașu!), același care a dus Partidul Național Liberal, în Dâmbovița, la un catastrofal 7% și care a candidat la Primăria Târgoviște pe listele USL, în condițiile în care și un ficus ar fi câștigat alegerile locale în alianță cu PSD (parafrazându-l pe Crin Antonescu !).

Marius Caravețeanu a încercat să reorganizeze filialele locale contraperformante, operațiune coordonată într-un sediu modernizat complet, refăcut după mizeria cruntă ce există în sediul PNL Dâmbovița, condus, la acea vreme, de actuali parlamentari milionari.

Ședința BPJ a reprezentat un prilej de testare a simpatiei interne, ambele tabere intrând în coliziune fără menajamente, una dintre ele rămânad singură în fața covârșitoarei ostilități manifestată fățiș.

Dacă eram în locul lui Gabi Grozavu, cred că aș fi intrat în pământ, după toate reproșurile aduse“, ne-a mărturisit unul dintre liderii liberali.

Inutil demersul secretarului general, Gabriel Plăiașu (ex-deputat și secretar de stat în Ministerul Economiei) de a-l convinge pe Marius Caravețeanu să renunțe la intenția de a demisiona din funcția de președinte PNL Dâmbovița, majoritatea membrilor BPJ solicitând și un vot de susținere a actualului lider.

Contactat telefonic, Marius Caravețeanu nu a negat, nici nu a confirmat informațiile obținute pe surse, dar a recunoscut că există intenția de a demisiona, “din respect pentru Partidul Național Liberal și din respect pentru răcăreni!“.

Poate că Orban ar vrea să-și impună favoritul (Gabriel Grozavu) la șefia PNL Dâmbovița, după ce același Orban l-a rugat insistent pe Marius Caravețeanu să candideze la președinția partidului. Și poate îl vrea candidat tot pe Teodor Bâte la viitoarele alegeri locale din Târgoviște, considerat mult mai valoros decât Gabriel Boriga.

Întortocheate sunt căile Domnului, oameni buni !

Facebook Comments

Be the first to comment

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.