January 22, 2019
News Ticker

Exclusiv! Află obstacolele întâmpinate la Mega-Proiectul Șoseaua de Centură a Târgoviștei


Încep să iasă la iveală o serie de factori care au contribuit la întârzierea finalizarii lucrărilor la Mega – Proiectul Șoseaua de Centură a Târgoviștei, început de ani buni, dar nefinalizat, dezvăluirile primarului Daniel Cristian Stan fiind făcute în cadrul emisiunii Riposta! Între Adevăr și Dreptate, de la Columna TV.

În primul rând, proiectul a fost prost făcut, prost întocmit ! În al doilea rând, constructorii au fost și sunt neinteresați și fără capacitate, ca să nu spun altfe. ln al treilea rând, ne-am trezit că trebuie să plătim vreo 60 de miliarde de lei, după o hotărâre în instanța definitivă și irevocabilă, ce n-a plătit fosta administrație locală din 2013 pentru lucrările efectuate. Și aș adăuga încă un motiv, anumite lucruri care țin de schimburi de terenuri, adică niște suprapuneri, în zonele unde trebuie să facem drumul care leagă Gimnaziului de Mihai Bravu. Oricum, voi aprofunda acest subiect în perioada următoare. Totuși, indiferent de obstacole, vă asigur că acest proiect, foarte important pentru comunitatea târgovișteană, cum – necum, îl voi duce la bun sfârșit. Cu fonduri de la bugetul local, cu fonduri guvernamentale, cu fonduri europene, repet, vă asigur că Șoseaua de Centură va fi gata la termenul stabilit. Nu sunt prea optimist la lucrările la pasajul rutier Petru Cercel și la podul de la Teis, dar, în rest, sunt foarte optimist !”, a precizat Daniel Cristian Stan – Primarul Municipiului Târgoviște.

Potrivit unor surse confidențiale din cadrul Primăriei Târgoviște, un anumit domn avea teren în zona Romlux (Sic !), Primăria i l-a transferat în zona Șoselei de Centură, după care tot Primăria l-a răscumpărat de la respectivul domn. prin anii 2009-2010, evident, cu votul aleșilor locali. Și cu bani adevărați!

Facebook Comments

Be the first to comment

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.