March 24, 2019
News Ticker

PSD Dâmbovița trece la “Curățenia de Primăvară”! Află ce capete vor cădea


PSD Dâmbovița a așteptat să treacă Sărbătorile Pascale și intenționează să procedeze la declanșarea operațiunii “Curățenia de Primăvară”, pregătită îndelung (și) ca urmare a nemulțumirilor acumulate în ceea ce privește activitatea unor lideri de partid și a unora dintre șefii de instituții descentralizate.

Astfel, primul pe lista decapitărilor din funcție pare a fi președintele Organizației de Tineret – Liviu Vasilescu, tânăr politician care a beneficiat de un potențial de creștere, din păcate, nevalorificat la timp.

A pornit bine, dar s-a pierdut pe drum! Nu prea mai are nici timp și nici chef de politică. Se ține de profesie, pentru că este un avocat talentat“, ne-a mărturisit unul dintre liderii PSD Dâmbovița.

Un alt membru care a căzut în dizgrația conducerii PSD Dâmbovița este dr.Claudiu Dumitrescu – managerul Spitalului Județean de Urgență din Târgoviște (ex – purtător de cuvânt, prim vicepreședinte și consilier local municipal PDL și PNL Târgoviște), care nu se mai bucura de grațiile staff-ului social democrat dâmbovițean și, evident, al liderului suprem, senatorul Adrian Țuțuianu, satul de reclamațiile care-i parvin în ceea ce îl privește pe fostul director al Serviciului de Ambulanță.

Nu în ultimul rând, arhitectul șef al Consiliului Județean Dâmbovița, Iulian Vișanu (38 de ani, din Republica Moldova), i-a căzut cu tronc senatorului Adrian Țuțuianu, care nu (mai) suportă valul de nemulțumiri venit din partea primarilor și nu numai privind “strălucita” activitate a celui care a fost adus la Târgoviște chiar de către președintele PSD Dâmbovița.

Iar lista poate continua! Dar într-un material următor!

Facebook Comments

Be the first to comment

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.