February 21, 2019
News Ticker

Consiliul Județean Dâmbovița și Guvernul Dăncilă, sprijin financiar pentru familiile din Dâmbovița afectate de alunecările de teren


Câte 5.000 de lei/familie din partea Consiliului Județean Dâmbovița și câte 7.000 – 10.000 lei/familie din partea Guvernului! Acesta este sprijinul financiar alocat de către forul administrativ județean și Cabinetul Dancilă pentru cele 28 de familii din Dâmbovița, comunele Văleni și Glodeni, afectate în urma alunecărilor de teren.

Atât Consiliul Județean Dâmbovița, cât și Guvernul României au reacționat la suferințele locuitorilor din Văleni și Glodeni, afectați de alunecările de teren din luna martie.

CJD a alocat un sprijin financiar de 140.000 lei pentru 28 de familii din cele două localități (câte 5.000 lei/familie).

Guvernul, la rândul său, a venit în sprijinul familiilor afectate cu sume cuprinse între 7.000 – 10.000 lei/familie. De asemenea, s-a aprobat un ajutor constând în materiale de construcții pentru o casă de 75 mp pentru fiecare familie. Și tot Guvernul a alocat din Fondul de rezervă suma de 2.150.000 lei pentru refacerea infrastructurii afectate.”, a mărturisit senatorul Adrian Țuțuianu – Președinte PSD Dâmbovița și Vicepreședinte al Senatului.

Facebook Comments

Be the first to comment

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.