April 19, 2024
News Ticker

Liviu Vasilescu și Claudia Gilia, la control! Analiza activității Organizațiilor de Tineret și Femei, în atenția staff-ului PSD Dâmbovița

Analiza activității Organizațiilor de Tineret și Femei! Asta se va dezbate, printre altele, în cadrul reuniunii Biroului Permanent Județean de miercuri, 4 aprilie, de la ora 18:30, ședința prezidată de senatorul Adrian Țuțuianu – Președintele PSD Dâmbovița, cele 2 organizații fiind conduse de către Liviu Vasilescu (consilier județean), respectiv deputatul Claudia Gilia.

Vom face o analiză a activității Organizațiilor de Tineret și Femei, vor fi discuții pe tema pregătirii ședinței Comitetului Executiv Județean, convocată pentru data de 20 aprilie, programul de activități pentru perioada Sărbătorilor Pascale și vom avea pe ordinea de zi și o informare privind stadiul implementării proiectelor Consiliului Județean Dâmbovița. De asemenea, vom discuta și în ceea ce privește situația unor organizații locale, unde nu avem conduceri alese (n.r. – Glodeni, Moțăieni și Dragodana) și vom dezbate și programul de activități pentru luna aprilie. Referitor la activitatea Organizațiilor de Femei și Tineret, e loc și de mai bine!“, a declarat senatorul Adrian Țuțuianu – Președinte PSD Dâmbovița.

 

Facebook Comments Box

Be the first to comment

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

UA-109162589-1