April 23, 2019
News Ticker

Deputatul PSD, Corneliu Ștefan: “5000 de locuri de odihnă și cazare, 2000 de locuri de muncă!” Află unde


Deputatul PSD de Dâmbovița, Corneliu Ștefan, salută decizia Cabinetului Dancilă de atestare oficială a zonei Padina-Peșteră, din comuna Moroieni, a statutului de stațiune turistică de interes național, cu efecte benefice economiei din zonă, 5000 de locuri de odihnă și cazare și peste 2000 de locuri de muncă.

Guvernul României a aprobat astăzi atestarea zonei montane Padina-Peştera ca staţiune turistică de interes naţional. Proiectul a fost iniţiat de fostul preşedinte al Consiliului Judeţean Dâmboviţa, senatorul Adrian Țuțuianu . Este un proiect asumat de PSD Dâmboviţa care, iată, astăzi, a prins contur!

Staţiunea turistică Padina-Peştera a trecut în sfârşit granita de la vis la realitate. În martie 2017, adresam ministrului de resort o interpelare pe această temă, explicându-i motivele pentru care zona montană dâmboviţeană merită statutul de staţiune turistică de interes naţional.

Mă bucur că eforturile noastre concentrate, parlamentari şi reprezentanţi ai administraţiei publice locale şi judeţene, se finalizează cu o Hotărâre de Guvern care va schimba total perimetrul montan dâmboviţean. Se vor dezvolta aici aproximativ 5.000 de locuri de odihnă şi cazare în hoteluri şi pensiuni, vor fi create peste 2.000 de locuri de muncă şi vor fi amenajate pârtii de schi şi trasee de schi fond.”, a mărturisit deputatul Corneliu Ștefan – Vicepreședinte PSD Dâmbovița.

Facebook Comments

Be the first to comment

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.