December 13, 2018
News Ticker

Jandarmul dâmbovițean Ionuț Timofte, locul I la semimaratonul Run For Life


Plutonierul major Timofte Ionuț a reprezentat timp de peste 3 ani Jandarmeria dâmboviţeană prin participarea la mai mult de 40 de competiții sportive (maratoane montane, semimaratoane pe asfalt etc.), la care a obținut rezultate notabile.

Weekend-ul trecut jandarmul montan a obținut un nou rezultat remarcabil. S-a clasat pe locul întâi la semimaratonul „Run for Life”, aflat la a II-a ediţie şi desfășurat în Parcul IOR din municipiul Bucureşti. 

Pasionat de sport, dar mai ales de alergare, jandarmul a intrat în competiţia care a reunit peste 400 de participanți, la categoria  – 18-34 ani – masculin (21 km).

Concursul a fost organizat în scop caritabil constituind o pledoarie pentru viaţă, sănătate, solidaritate umană şi susţinerea luptei împotriva maladiei secolului XXI : cancerul.

Subofițerul va participa la semimaratonul – “Intersport” Braşov, care va consta în parcurgerea unui traseu de circa 21 km, cu diferență de nivel de 600 m.

Plutonierul major Timofte Ionuț îşi desfăşoară activitatea în cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean “Mircea cel Bătrân Dâmbovița din anul 2006 fiind încadrat la Postul de Jandarmi Montan Zănoaga.

 

Facebook Comments

Be the first to comment

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.