December 12, 2018
News Ticker

Disensiuni în opoziție! PMP taxează PNL! “Un partid condus de oameni slabi, care nu a învins niciodată PSD!”


PMP a reacționat prompt după declarațiile liderului PNL, Raluca Turcan, căreia i se reamintește că parcursul politic al domniei sale i se datorează (și) lui Traian Băsescu și că PNL reprezintă o formațiune politică ce este condusă de oameni slabi, incapabili să învingă vreodată PSD.

Declarația arogantă a Ralucăi Turcan, potrivit căreia Partidul Mișcarea Populară nu ar avea oameni capabili pentru guvernare și că numai PNL s-ar califica să conducă țara, o descalifică pe colega mea de Parlament.
Îi reamintesc Ralucăi Turcan faptul că PNL, partidul de opoziție cu cel mai mare număr de parlamentari, este incapabil, de doi ani, să propună un proiect de țară, ori un set de măsuri care să-l valideze ca alternativă la PSD. Este un partid condus de oameni slabi, care nu a învins niciodată PSD și care, probabil, nici nu și-au propus acest lucru. Însuși președintele PNL, Ludovic Orban, a denunțat blaturile peneliștilor cu pesediștii, chiar în ședința în care Raluca Turcan și-a exprimat aroganța la adresa PMP.
Cred că Raluca Turcan trebuie să afle că PMP, partid creat de președintele Traian Băsescu (căruia și Raluca Turcan îi datorează o bună parte din cariera sa politică), are un proiect de țară pe care îl aplică deja, chiar din opoziție – Unirea cu Republica Moldova. Și mai cred că Raluca Turcan trebuie să înțeleagă faptul că PSD nu poate fi bătut atât timp că reprezentanții opoziției se manifestă arogant față de colegii lor din aceeași zonă..
.”, a mărturisit deputatul Cătălina Bozianu – președinte PMP Prahova.

 

Facebook Comments

Be the first to comment

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.