December 12, 2018
News Ticker

Liderul PSD Dâmbovița, senatorul Adrian Țuțuianu, ales vicepreședinte regional PSD, la Congresul Extraordinar


Sub genericul România Re-Unită, Sala Palatului din Capitală a găzduit Congresul Extraordinar al Partidului Social Democrat, în prezența a peste 4000 de delegați din întreaga țară. Organizația PSD Dâmbovița, una dintre cele mai redutabile la nivel național, a fost reprezentată de un număr de 143 de delegați, în frunte cu președintele Adrian Tutuianu, care a fost ales în funcția de vicepreședinte pe Regiunea Sud Muntenia, alături de Carmen Dan (Ministru de Interne).

Senatorul Adrian Ţuţuianu a întrunit 417 voturi, față de 285 (Șerban Valeca-președinte PSD Argeș) și 51 (deputatul Cătălin Rădulescu-PSD Argeș).

Liderul Partidului Social Democrat, Liviu Dragnea, a subliniat o serie de obiective ale actualei coaliții de guvernare, precum reconstrucția capitalului uman, demografia, capitalul autohton, recuperarea esenței democratice a societății, legile de funcționare a serviciilor secrete, Apărarea etc.

Totodată, PSD a lansat Proiectul GROWTH, Creștem România Re-Unită, a lansat și un apel la reconciliere națională, dar și dezbateri pentru finalizarea a 5 Convenții Naționale : pentru adoptarea monedei euro, pentru Președinția Consiliului Uniunii Europene, pentru Cultură, pentru Egalitatea de Gen-România Paritară, și pentru România 2040.

Vă sunt recunoscător tuturor. Sunteți colegii, sunteți prietenii mei. Astăzi am avut votul vostru. De mâine veți avea sprijinul meu!”, a mărturisit senatorul Adrian Țuțuianu – Președinte PSD Dâmbovița, Vicepreședinte PSD la nivel național pentru Regiunea Sud Muntenia și Vicepreședintele Senatului.

 

Facebook Comments

Be the first to comment

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.