February 22, 2019
News Ticker

Liderul PSD Dâmbovița, Adrian Țuțuianu: “Ce face dl.Orban este de netolerat într-o societate normală!”


Derapaje îngrozitoare, de netolerat într-o societate normală ! Așa caracterizează liderul PSD Dâmbovița, senatorul Adrian Tutuianu, declarațiile președintelui PNL, Ludovic Orban, de la lucrările Consiliului Național al Partidului Național Liberal.

Trebuie să-mi aleg foarte atent cuvintele când mă refer la derapajele îngrozitoare ale PNL/Ludovic Orban. Am încercat mereu să înțeleg mesajele politice, să le găsesc explicații, dar ce face dl Orban este de netolerat într-o societate normală.

„Vreau să văd fiecare lider judeţean cum dă cu parul în preşedintele Consiliului Judeţean PSD, în primarul PSD, în prefectul PSD, în toţi şefii de deconcentrate”. Da, este declarația nealterată a șefului PNL, partid care pretinde valori morale și ține lecții de conduită. Avem astăzi un șef PNL care a înțeles să devină celebru printr-un mesaj indecent și dezechilibrat. Este, dacă vreți, în aceeași cheie cu „paraditul la cetățeni”, bucuria procurorului Negulescu, zis „Portocală”.

P.S: Pentru noi, la Dâmbovița, stilul acesta nu e neapărat o noutate, din păcate. În urmă cu 2 ani, același personaj își exprima dezamăgirea că nu poate să-l schimbe pe primarul nostru de la Doicești decât „dacă vine doamna cu coasa sau doamna cu cătușele”. În anul 2018, nivelul în care a ajuns PNL este de necomentat!”, a mărturisit senatorul Adrian Țuțuianu – președinte PSD Dâmbovița, vicepreședinte PSD la nivel național și vicepreședinte al Senatului.

 

Facebook Comments

Be the first to comment

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.