December 13, 2018
News Ticker

Liderul PNL Dâmbovița, Marius Caravețeanu: “Ați văzut cum se face politică în PSD? Prin încuscrire!”


Președintele PNL Dâmbovița, Marius Caravețeanu – Primarul Orașului Răcari, critică modul în care se face politică la Partidul Social Democrat, după declarația premierului Viorica Dăncilă privind o posibilă acceptare a calității de nas de cununie pentru liderul Partidului Social Democrat, Liviu Dragnea.

Aţi văzut cum se face politică în PSD? Prin încuscrire! A spus-o pe faţă, fără jenă, Viorica Dăncilă, premierul de Teleorman al României.

Probabil extaziată de discursul cu note dictatoriale al şefului său, bucuroasă că a ieşit preşedinte executiv, doamna Dăncilă a mărturisit, la o emisiune tv, că este pregătită să-l cunune pe Liviu Dragnea, când o hotărî să-şi lege destinul, legal şi religios, de juna lui prietenă blondă pe care a adus-o şi la congres, pe post de material de studiu pentru presă şi poporul PSD-ist.

Nu este exclus ca, la anu, PSD, pentru a-i satisface toate pohtele liderului maximo, să o pună pe tânăra amantă a lui Dragnea pe listele de candidaţi pentru europarlamentare. Semnalul a fost dat la congres! Trăiască naşii!”, a mărturisit Marius Caravețeanu – președinte PNL dâmbovița.

Facebook Comments

Be the first to comment

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.