December 12, 2018
News Ticker

Deputații PSD, Oana Vlăducă și Corneliu Ștefan, critici dure după declarațiile lui Ludovic Orban


Deputații PSD de Dâmbovița, Oana Vlăducă și Corneliu Ștefan, au criticat dur ultimele declarații ale liderului PNL, Ludovic Orban (ex-președinte PNL Dâmbovița), făcute la lucrările Consiliului Național al Partidului Național Liberal.

E deplorabil modul în care PNL își alege să lupte. E deplorabil să ai un președinte care te asmute să „pui mâna pe par”. Din păcate, sunt abordări care fac de râs toată propaganda bunului simț pe care o vinde PNL.

Nu am cuvinte. Mi-e pur și simplu jenă de astfel de mesaje.”, a mărturisit deputatul Oana Vlăducă – Vicepreședinte PSD Dâmbovița.

 

Trubadurul Ludovic Orban crede că politica se face dând cu parul! A spus-o în încheierea lucrărilor Consiliului Naţional al PNL. Nu ne miră. Mai mult nu poate acest domn care a plimbat, vara trecută, o maimuţă pe umăr, acest domn căruia îi place să se dea în lanţuri prin bâlciurile organizate în ţară!

În Dâmboviţa, acelaşi Orban, care îi sfătuieşte acum pe liberali să pună mâna pe bâte şi să lovească primarii şi preşedinţii de Consilii Judeţene ai PSD, şi-a dorit să câştige alegerile locale din 2016 cu ajutorul “doamnei cu coasa”. Ce program de guvernare locală! Ce măsuri concrete de îmbunătăţire a vieţii oamenilor! Orban o aştepta pe “doamna cu coasa”, ca să poată obţine PNL mai multe mandate de primar!

Aceasta este diferenţa între PSD şi PNL! În timp ce noi, social-democraţii, guvernăm o ţară şi incercam sa avem rezultate bune pe toate planurile, liberalii dau din gură, ca să-şi acopere lipsa totală de idei.”, a mărturisit deputatul Corneliu Ștefan – Vicepreședinte PSD Dâmbovița.

 

Facebook Comments

Be the first to comment

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.