December 13, 2018
News Ticker

45 de milioane euro! Primăria Târgoviște a finalizat lista proiectelor finanțate cu fonduri europene pe Axa 4


Primăria Târgoviște a finalizat lista proiectelor care vor fi finanțate din fonduri europene, în cadrul Axei Prioritare nr. 4, care este dedicată municipiilor reședință de județ.

Astfel, valoarea proiectelor în discuție depășește 45.000.000 euro și vizează modernizarea transportului public în comun, reabilitarea unor artere rutiere importante din municipiul Târgoviște (bulevardul Mircea cel Bătrân, bulevardul Regele Carol, strada Gării, etc), dar și construirea a 2 parcuri (zona UM Gară și vecinătatea Complexului Turistic de Natație), extinderea Parcului Chindia prin amenajarea unui skatepark sau reabilitarea, modernizarea, extinderea și echiparea Grădiniței cu program prelungit “Raza de Soare”.

În afara acestor proiecte, programul de investiții mai vizează, în linii mari, reabilitarea a încă 10 unități de învățământ (prin PNDL și fonduri europene, Axa 10, POR 2014-2020), modernizarea a 40 de străzi, refacerea iluminatului public, reabilitarea termică a blocurilor, refacerea Pieței Tricolorului sau proiectele destinate zonelor marginalizate din municipiul Târgoviște”, a mărturisit Daniel Cristain Stan – Primarul Municipiului Târgoviște.

 

Facebook Comments

Be the first to comment

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.