December 13, 2018
News Ticker

Primăria Târgoviştei! Ordin de începere a lucrărilor de reparaţii şi întreţinere a străzilor


Având în vedere deteriorarea părții carosabile aferente drumului de centură a Municipiului Târgoviște, cauzată atât de lucrările ample care se execută la canalizare cât și de anotimpul rece și de intervenția pentru deszăpezire, primarul Târgoviştei – Daniel Cristian Stan – a cerut constructorului să intervină de urgență.

Astfel, astăzi au început lucrările de frezare urmând ca, până la sfârșitul săptămânii, în contextul unor temperaturi prielnice, să se asfalteze toate zonele cu probleme, inclusiv cele de pe podurile și pasajele rutiere.

Concomitent, vor începe lucrările de reparații și întreținere și în alte părți ale orașului.

Revenind la centură, există și varianta închiderii traficului rutier pe anumite porțiuni pe perioada lucrărilor, însă am evitat să propun această măsură, ținând cont de faptul că posibilele artere alternative s-ar fi aglomerat excesiv.

Începând de luna viitoare, vor avea prioritate lucrările de refacere a infrastructurii stradale astfel încât, în cel mult 4 luni, mare parte din centura să fie asfaltată, inclusiv la nivel de strat de uzură.

Până atunci, trebuie să avem în vedere faptul că zona respectivă este un șantier în lucru și să circulăm cu prudență.

Vreau să îi asigur pe toți târgoviștenii că facem tot ceea ce putem pentru a finaliza acest proiect cât mai repede cu putință și în condiții optime de calitate”, a mărturisit Daniel Cristian Stan – primarul Municipiului Târgovişte.

Facebook Comments

Be the first to comment

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.