December 18, 2018
News Ticker

2 parlamentari dâmbovițeni, la New York, la audierile parlamentare ale Uniunii Parlamentare la Națiunile Unite


2 parlamentari dâmbovițeni, vicepreședinții PNL Dâmbovița, senatorul Iancu Caracota și deputatul Cezar Preda, se află la New York, la audierile parlamentare ale Uniuniii Interparlamentare la Națiunile Unite.

În perioada 21-23 februarie mă aflu la New York împreună cu colegii mei din Senat și Camera Deputaților, la audierile parlamentare ale Uniunii Interparlamentare la Națiunile Unite unde dezbatem principalele aspecte ale migrației.

Chiar dacă fenomenele de migrație nu sunt ceva nou, ele se produc astăzi cu o intensitate surprinzătoare, în acest context ne-am reunit la ONU, unde prin intermediul audierilor parlamentare ale UIP ne-am propus identificarea unei platforme comune de dezbateri asupra fenomenului, dar și pentru conturarea și transmiterea punctelor de vedere ale parlamentarilor cu privire la principalele aspecte ale migrației.

A avut loc o reuniune premergătoare celei de astăzi, unde ne-am întâlnit cu reprezentanți ai societății civile, ai sectorului privat, academicieni și alți parlamentari prezenți la Națiunile Unite pentru a purta o serie de discuții pe tema migrației.”, a mărturisit senatorul Iancu caracota – Vicepreședinte PNL dâmbovița.

Facebook Comments

Be the first to comment

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.