February 22, 2019
News Ticker

Viața, mai presus de toate! 3 lideri PNL, sprijin decisiv pentru salvarea vieții unei fetițe din Dâmbovița


Cristian Bușoi, Marius Caravețeanu și Oana Hrehoresean sunt cei 3 lideri PNL care au contribuit decisiv la salvarea vieții unei fetițe, grav bolnavă, din județul Dâmbovița !

Oana Hrehoresean a venit la mine cu lacrimi în ochi, explicându-mi situația critică în care se află fetiță, orice zi de întârziere ar fi putut avea consecințe tragice. O operație extrem de dificilă era programată în luna ianuarie, dar, cu ajutorul domnului Cristian Bușoi, care era la Strasbourg, am izbutit să urgentăm efectuarea operației chiar în ajunul Crăciunului. Iar fetița se simte foarte bine acum. Mă încearcă o mare bucurie și aș vrea să le mulțumesc, deopotrivă, Oanei Hrehoresean și lui Cristian Bușoi, pentru tot sprijinul acordat pentru salvarea vieții fetiței. Și, nu în ultimul rând, cadrelor medicale de la Spitalul Marie Curie din Capitală“, ne-a mărturisit Marius Caravețeanu – Președintele PNL Dâmbovița.

Ana are 13 ani și din luna septembrie, anul 2017, a început sa se plângă de durerile pe care le avea la nivelul picioarelor, dar și al mâinilor.  După o luna mana stânga i-a amorțit și practic nu a mai simtit – o. Ulterior au apărut și problemele de la nivelul piciorului stâng. Astfel, în luna decembrie, mai exact pe 7 decembrie, părinții au mers cu ea la Spitalul Bagdasar-Arseni, unde fetiței i s-au făcut mai multe investigații.  În urma acestora s-a stabilit și diagnosticul, Tumora intramedulară(maduva spinării) cu evoluție imprevizibila și necunoscută. Părinții au fost îndrumați către un neurochirurg pediatru. Așa au ajuns, la jumătatea lunii decembrie, la Spitalul Monza, unde dr. Virgil Stoica a consultat-o și a programat-o pentru operatie, care urma sa fie făcută in data de 11 ianuarie 2018. Starea Anei s-a înrăutățit, începând sa-i amorțeasca și membrele de pa partea dreapta. Fetița aproape nu-și mai simțea mâinile și picioarele, în schimb durerile de cap erau atroce, mai ales în timpul nopții.

În data de 21 decembrie a fost internată la Spitalul Marie Curie fiind operată de către dr. Sorin Tarnoveanu și dr. Virgil Stoica. Operația a durat 12 ore și a fost un succes. După 3 zile petrecute la terapie intensivă, Ana a intrat în salon mișcându-și foarte bine mâinile și picioarele.  Cât despre durerile de cap……nu mai existau!”, ne-a marturisit Oana Hrehoresean – Vicepreședinte PNL Dâmbovița.

Facebook Comments

Be the first to comment

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.