February 22, 2019
News Ticker

Centrul Român de Studii Sportiv-Educaționale! Cursuri de formare profesională


CURSURI DE FORMARE PROFESIONALĂ

Centrul Român de Studii Sportiv-Educaţionale are o vastă experienţă de 6 ani în care a desfăşurat cursuri de specializare pentru Preparator Sportiv şi Instructor Sportiv, fiind primul centru care a lansat pe piaţă cursuri acreditate de către A.N.C. cu o promovabilitate în proporţie de 100%. Cursul este autorizat de Comisia Municipală din cadrul Agenţiei de Prestaţii Sociale – Autoritatea Naţională pentru Calificări – Ministerul Muncii şi Ministerul Educaţiei, şi respectă standardul ocupaţional în vigoare. De asemenea, este o Instituţie Educaţională privată care desfăşoară cursuri de calificare pentru Antrenori în Centrele Regionale Iaşi şi Galaţi.

În urma promovării examenului de absolvire, candidaţilor li se va elibera Certificatul de Competenţe recunoscut pe piaţa muncii din România şi U.E..

Centrul Român de Studii Sportiv-Educaţionale înregistrat cu nr. de ordine 23/308/29.11.2017 în Registrul naţional al furnizorilor de formare profesională a adulţilor anuntă începerea programului de formare profesională cu specializarea de Instructor Sportiv în data de 26 februarie – 06 martie 2018 la Bucuresti.

Centrul Român de Studii Sportiv-Educaţionale înregistrat cu nr. de ordine 23/95/08.05.2017 în Registrul naţional al furnizorilor de formare profesională a adulţilor anuntă începerea programului de formare profesională cu specializarea de Preparator Sportiv în data de 05 martie – 09 martie 2018 la Bucuresti.

Dosarele pentru înscriere se depun la sediul din Bvd. Mărăşeşti, Nr. 76, Sector 4, Bucureşti, până în data de 20 februarie. Număr de contact: 031.425.42.61/0738.593.844 si adresa de e-mail: office@crsse.ro.

Facebook Comments

Be the first to comment

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.