June 6, 2020
News Ticker

Guillermo Naranjo, după victoria cu 3-2 la Știința Bacău: “Cea mai bună jucătoare a noastră a fost Maila Collar!”

Guillermo Naranjo, după victoria 3-2 de la Bacău: “ A fost un joc dur, pe care consider ca trebuia să-l cîștigăm cu 3–1. Dar având în vedere împrejurările – Veronika Hrončeková s-a accidentat la începutul setului 4 și Sylwia Wojcieska a fost accidentată de marți la antrenamente – am încercat să improvizăm o schimbare și un sistem cu două opuse pe teren și am reușit să cîștigăm seturile 4 și 5.
Sunt mândru că echipa mea a a excelat la recâștigarea serviciului, fie cu recepție bună fie cu recepție rea. Au mers foarte bine astăzi în special serviciul și apărarea.
Ana Otasevic a jucat bine contra fostei sale echipe, după meciul nu prea bun contra lui Olympiacos, iar Alexandra Trică a sprijinit bine echipa cu 45% eficiență în atac. Veronika s-a descurcat excelent în apărare pînă la momentul accidentării.
O mențiune specială pentru Diana Calotă, care a condus excepțional ofensiva. Lousi Souza a venit de pe bancă și a făcut mult pentru echipă în apărare, cu recepție solidă, servicii tactice bune și 41% eficiență în atac.
Dar în această seară cea mai bună jucătoare a noastră a fost Maila Collar cu 35 puncte în situații neconvenționale de joc și evoluând o rotație ca centru!

Sursa – CSM Târgoviște

Facebook Comments

Be the first to comment

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

UA-109162589-1