March 29, 2024
News Ticker

Deputatul PSD de Dâmbovița, Carmen Holban, întâlnire cu Ambasadorul Republicii Peru

Deputatul Carmen Holban – Vicepreședinte PSD Dâmbovița, alături de membrii Comisiei Parlamentare de Prietenie România – Peru, a avut o întâlnire cu o delegație a Ambasadei Republicii Peru în România.

Alături de colegii din cadrul Comisiei de prietenie România-Peru, am avut o nouă întâlnire productivă cu Excelența Sa doamna María Eugenia Echeverría, Ambasador al Republicii Peru în România și domnul Luis Alberto Castro Joo, Ministru în cadru Ambasadei. Discuțiile s-au concentrat în mare măsură pe îmbunătățirea relațiilor diplomatice dintre cele două state, dezvoltarea turismului și schimburilor economice, cu un accent deosebit pe sistemul de Sănătate și eficacitatea medicamentelor produse în Peru.

Cu aceeași ocazie s-a desfășurat și o nouă manifestare sub titlul “Săptămâna Gastronomică Peruană”, în cadrul căreia doamna Ambasador a ținut să ne menționeze detalii amănunțite despre istoria, bogăția și diversitatea gastronomiei peruane, ca și despre importanța pe care aceasta a înregistrat-o la nivel mondial, prin obținerea unor premii internaționale de renume.”, a mărturisit deputatul Carmen Holban – Vicepreședinte PSD Dâmbovița.

 

Facebook Comments Box

Be the first to comment

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

UA-109162589-1