February 22, 2019
News Ticker

“Unirea-Națiunea a Făcut-o”! Concurs regional de arte vizuale și istorie la Școala “Vasile Cârlova”Târgoviște


Vă aducem la cunoștință că în ziua de 23 ianuarie 2018 va avea loc Concursul  regional de arte vizuale și istorie Unirea-națiunea a făcut-o!, concurs organizat de Școala Gimnazială „Vasile Cârlova” Târgoviște, în colaborare cu Inspectoratul Școlar Județean Dâmbovița, Primăria Municipiului Târgoviște și Consiliul Județean Dâmbovița, Alianța pentru  Centenar, Centrul Europe Direct, Palatul Copiilor Târgoviște și Complexul Muzeal Curtea  Domnească.

Activitatea va debuta la ora 10 a.m. în Piața „Mihai Viteazul” din Târgoviște unde un grup de elevi de gimnaziu și liceu va purta Steagul Tricolor cu o lungime de 100 metri și va porni pe traseul Piața Mihai Viteazul – Centrul vechi- Muzeul de Arte – Curtea Domnească. În cadrul Complexului Curtea Domnească steagul va fi arborat în Turnul Chindia, se vor intona cântece patriotice și imnul de stat, se vor adresa alocuțiuni din partea autorităților și se va dansa hora unirii.

Concursul adresat elevilor de liceu și de gimnaziu se va desfășura, în continuarea programului în incinta Școlii Gimnaziale ”Vasile Cârlova”.

Menționăm că la activitatea educativă (purtarea drapelului și concurs) vor participa peste 300 de  elevi de liceu și gimnaziu, alături de reprezentanți ai I.Ș.J. Dâmbovița, Primăria Municipiului Târgoviște, Consiliul Județean Dâmbovița, Alianța pentru  Centenar, Centrul Europe Direct.

 

 

Facebook Comments

Be the first to comment

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.