January 22, 2019
News Ticker

Contract de finanțare semnat! 4 stații de reîncărcare pentru vehicule electrice, la Târgoviște


 

Peste 600.000 de lei este valoare contractului de finanțare semnat de către primarul Municipiului Târgoviște, Daniel Cristian Stan, pentru amenajarea a 4 stații de reîncărcare pentru vehicule electrice ! Din cele 11 stații de acest tip la nivel național, 4 vor fi amplasate în Târgoviște.

Încă o veste bună din zona finanțărilor nerambursabile.

Am semnat contractul de finanțare aferent construirii unor stații de reîncărcare pentru vehicule electrice în cadrul “Programului privind reducerea emisiilor de gaze cu efect de seră în transporturi, prin promovarea infrastructurii pentru vehiculele de transport rutier nepoluant din punct de vedere energetic: stații de reîncărcare pentru vehicule electrice şi electrice hibrid plug-în”.

Valoarea finanțării este de 630.000 lei și vizează construirea a 4 stații de reîncărcare pentru vehicule electrice în următoarele locații: strada Ialomiței (în vecinătatea Complexului Turistic de Natație), strada Justiției (lângă stadion), parcarea de lângă Piața Bărăției, parcarea de lângă BRD (vis-a-vis de Biblioteca Județeană).

Municipiul Târgoviște este singura unitate administrativ teritorială din România care a obținut finanțarea în cadrul acestui program.

Astfel, din totalul de 11 stații aprobate la nivel național în cadrul programului amintit, 4 vor fi amplasate în Târgoviște.

Facebook Comments

Be the first to comment

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.