January 22, 2019
News Ticker

ISU “Basarab I” Dâmbovița! Echipajele SMURD, intervenții în peste 80 de cazuri medicale


În săptămâna 03 – 08 ianuarie 2017, echipajele de intervenţie din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Basarab I” al Judeţului Dâmboviţa au fost solicitate şi au intervenit la următoarele evenimente: 3 incendii la gospodăriile populaţiei (locuinţe, anexe gospodăreşti, plante furajere), 1 incendiu de vegetaţie,  3 acţiuni pentru asigurare zonă, 1 acţiuni pentru asistenţă persoane şi 1 acţiune la alte situaţii de urgenţă (degajare copac căzut pe carosabil).

Echipajele SMURD din cadrul I.S.U.”Basarab I” Dâmboviţa au fost solicitate şi au intervenit în această perioadă la 81 cazuri medicale.

Cu ocazia sărbătorilor de Bobotează şi Sf. Ioan Botezătorul, personalul Inspecţiei de Prevenire şi cel din subunităţile de intervenţie al inspectoratului a desfăşurat activităţi de informare preventivă la lăcaşurile de cult (cu afluenţă mare de credincioşi). De asemenea, în perioada menţionată s-au efectuat 2 controale pe linia avizării – autorizării, fiind aplicate 2 sancţiuni contravenţionale principale (în cuantum de 50.000 lei). Nu au fost aplicate sancţiuni complementare.

Facebook Comments

Be the first to comment

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.