January 18, 2019
News Ticker

Mișcări de trupe la CSM Târgoviște! Pleacă Lianna Sybeldon (USA), vine Ana Otasevic (Muntenegru)


După ce americanca Lianna Sybeldon a ales să nu mai continue activitatea de performanță, cel puțin pentru moment renunțând la a mai practica voleiul la acest nivel, CSM a fost nevoită să acopere această plecare printr-un nou transfer.

În primul rând, aș dori să mulțumesc tuturor celor de la CSM din Târgoviște pentru oportunitatea de a juca pentru această echipă. Din păcate, am decis să nu închei restul acestui sezon. Aceasta a fost o decizie personală și îmi pare rău pentru impactul pe care l-ar putea avea asupra echipei  și a colegelor mele. Sunt recunoscătoare tuturor celor de la Târgoviște pentru această ocazie și voi aprecia pentru totdeauna timpul petrecut acolo” a transmis Lianna Sybeldon iubitorilor voleiului târgoviștean.

Jucătoarea aleasă pentru următoarele patru luni competiționale este Ana Otasevic, componentă a echipei naționale a Muntenegrului, jucătoare cu o vastă experiență competițională, are inclusiv prezențe în campionatul românesc la Piatra Neamț și Bacău. Ana a evoluat de-a lungul carierei la echipe precum: ŽOK Nikšic, OK Radnički NIS Petrol, OK Vizura (Serbia), Stade Français-Saint-Cloud Paris (Franța), TSV Düdingen (Elveția), VC Unic Piatra Neamţ, VK Spišská Nová Ves (Slovacia), KS Developres Rzeszów  (Polonia) și CS Știința Bacău.

Ana Otasevic joacă pe poziția de central (midlleblocker), măsoară 1.92 m, 73 kg și are 30 de ani.

Aștept cu nerăbdare să fac parte din familia CSM Târgoviște. Sunt sigură că împreună vom avea jocuri bune și victorii. Știu și respect publicul din Târgoviște de când jucam la Bacău, mereu și-a ajutat echipa. Sunt sigur că mă vor adopta, iar eu voi lupta alături de colegele mele să îi facem fericiți!” a declarat noua jucătoare a pumelor, Ana Otasevic.

Jucătoarea muntenegreancă se va alătura în aceste zile lotului pregătit de Guillermo Naranjo și va îmbrăca tricoul cu numărul 11.

Bine ai venit la CSM Târgoviște, Ana!

Facebook Comments

Be the first to comment

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.