October 19, 2018
News Ticker

Exclusiv! Află ce s-a discutat în ședința Comitetului Executiv Județean al PSD Dâmbovița


10 minute! Atât a durat ședința Comitetului Executiv Județean al PSD Dâmbovița, desfășurată la Mija, departe de Lumea Dezlănțuită, și condusă de senatorul Adrian Țuțuianu. La ultima reuniune oficială a staff-ului PSD Dâmbovița au participat parlamentarii, aleșii locali și județeni, directori de instituții deconcentrate și lideri de organizații locale.

Liderul PSD Dâmbovița a subliniat, în scurta alocuțiune, că, în luna ianuarie a anului viitor, se va tranșa disputa dintre fostul Ministru al Apărării și președintele Consiliului Județean Dâmbovița , Alexandru Oprea, când se va “rupe pisica în două”, urmare a evaluării activității fiecărui consilier județean și a membrilor PSD care dețin funcții în instituțiile deconcentrate ale statului.

Pe de altă parte, tot în luna ianuarie 2018 se va alege și vicepreședintele Consiliului Județean Dâmbovița, după vacantarea postului urmare a preluării mandatului de deputat de către Claudia Gilia. De altfel, până în prezent și-au depus candidatura 3 consilieri județeni : Dan Comănescu, Luciana Marilena Cristea și Gabriela Caciamac, potrivit unor surse din interiorul conducerii PSD Dâmbovița.

Facebook Comments

Be the first to comment

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.