October 22, 2018
News Ticker

Winter is Coming! Game of Thrones (sezonul 2) în PSD Dâmbovița! Alexandru Oprea răspunde acuzațiilor


Președintele Consiliului Județean Dâmbovița, Alexandru Oprea, după 3 săptămâni de tăcere, a răspuns acuzațiilor aduse de către liderul PSD Dâmbovița, senatorul Adrian Țuțuianu, lansând și o contraofensivă la adresa fostului Ministru al Apărării.

În calitate de lider al administrației județene, Alexandru Oprea susține că a respectat întrutotul gentleman-agreement încheiat cu Adrian Țuțuianu, în sensul că a urmat toți pașii realizării Programului Dâmbovița 2025.

Eu am dat dovadă de echilibru și de responsabilitate și m-aș fi așteptat la Adrian Țuțuianu să aibă în spate și argumente când a făcut acele afirmații, care nu au niciun fundament real. În al doilea rând, dacă avea nemulțumiri în ceea ce mă privește, normal ar fi fost să le dicutăm împreună, nu să facă declarații care nu au nicio legătură cu realitatea. În anul 2017, Dâmbovița a decontat aproape 460 de miliarde lei prin PNDL 1 și 2, pe OG 28/2013 și HG 577/1997, iar CJD, aproape 190 de miliarde lei, reprezentând aproape 41% din totalul decontărilor. Eu am fost și administrator public al Consiliului Județean și vicepreședinte al Consiliului Județean și sunt lucruri făcute de o echipă a CJD, nu numai de către Adrian Tutuianu. Am reușit să atragem investitori, se construiește lângă Târgoviște cea mai mare fabrică de produse electrocasnice din Europa, se construiește un MALL la Târgoviște și suntem singurul Consiliu Județean din țară care am aprobat dreptul de superficie, în sensul că investitorul achită 100.000 de euro pe an Consiliului Județean, iar noi nu am vândut terenul, am reușit să restructurăm creditele și facem o economie de 100 de miliarde lei, am făcut toate demersurile pentru că stațiunea Moroieni-Padină-Peștera să fie declarată de interes național, vom construi un nou stadion la Târgoviște, un Complex Sportiv, proiectul Curtea Domnească ș.a.m.d. Ideea promovării unui act normativ pentru anularea corecțiilor financiare de la Compania de Apă Târgoviște Dâmbovița s-a născut când eu manageriam Compania de Apă, iar totul s-a făcut de către o echipă. Cu groapă de gunoi nu pot fi eu acuzat, pentru că nu eu am geștionat ADI Salubritate“, a mărturisit Alexandru Oprea – Președintele Consiliului Județean Dâmbovița, în cadrul emisiunii Riposta!, de la Columna TV.

Facebook Comments

Be the first to comment

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.