October 20, 2018
News Ticker

Exclusiv! Reacția Viceprimarului PNL din Titu, Teodor Rădoi: “Sunt dezamăgit de ceea ce se întâmplă!”


Urmare a balamucului declanșat subit la nivelul orașului Titu, cu votul PNL(parțial)-PSD în favoarea unui fruntaș PSD, cu amenințări de schimbare a viceprimarului și cu o complicitate evidentă a PNL (parțial) cu PSD, țapul ispășitor al acestui scandal, viceprimarul Teodor Rădoi, și-a exprimat dezamăgirea, considerând că respectul și verticalitatea sunt esențiale în orice domeniu.

Sunt dezamăgit de ceea ce se întâmplă la Titu, mai ales că, din toată povestea, eu sunt scos țapul ispășitor, totul plecând de la faptul că m-am abținut, împreună cu 4 colegi consilieri, de la a vota inițiativa PSD de acordare a titlului de cetățean de onoare unui membru marcant PSD (nr-Ion Nicolae). Deci nu a fost vorba de a bloca vreun proiect pentru oraș, cum nu am blocat niciunul din cele peste 168 de Hotărâri ale Consiliului Local Orășenesc Titu din ultimul an și jumătate de când sunt viceprimar.

Opinia respingerii proiectului PSD a fost una comună până în momentul în care domnul Primar s-a răzgândit brusc. Jignirile care ne-au fost aduse în seară premergătoare ședinței de Consiliu nu ne-au făcut să ne schimbăm opinia, ba din contră, ne-au făcut, pe mine și pe cei 4 consilieri PNL, să ne comportăm cu demnitate. Ședința Biroului Politic PNL Titu, cu Președintele Marius Caraveteanu, s-a ținut în ziua votului în Consiliul Local și nu ar fi avut loc dacă nu se întâmplau evenimentele din seara precedentă.

Referitor la motivația colegilor mei pentru a fi schimbat din funcție, am înțeles că decizia demiterii mele nu este o sancțiune, ci o măsură administrativă, care să asigure o majoritate de 2/3 în Consiliul Local  (4 PSD + 8 PNL). Cu alte cuvinte, se impune schimbarea viceprimarului pentru ca această minune să fie posibilă.

Vreau să fie clar pentru toată lumea ! Nu țin de funcții, pentru că nu ele îți definesc valoarea umană, de aceea nu sunt dispus să fac orice compromis pentru a le păstra ! Consider că respectul și verticalitatea sunt esențiale în orice domeniu !”, ne-a mărturisit Teodor Rădoi – Viceprimarul Orașului Titu, Președintele PNL Titu, Vicepreședinte PNL Dâmbovița și membru în conducerea națională a Ligii Aleșilor Locali ai Partidului Național Liberal.

 

Facebook Comments

Be the first to comment

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.