October 22, 2018
News Ticker

Exclusiv! Decizie controversată în BPJ al PSD Dâmbovița! Alexandru Oprea, interzis în teritoriu


3 ore și jumătate! Atât a durat ședința Biroului Permanent Județean al PSD Dâmbovița, pe ordinea de zi figurând propunerea de organizare a unui miting anti-statul paralel. N-a mai fost nevoie, motivat de trecerea în neființă a Majestății Sale, Mihai, propunerea de organizare a unui miting fiind dezaprobată de liderii PSD, în frunte cu senatorii Adrian Țuțuianu și Titus Corlățean și deputatul Rovana Plumb. Cu o singură excepție, Cătălin Rădulescu, Viceprimarul Municipiului Târgoviște, care a susținut necesitatea organizării mitingului, în beneficiul imaginii lui Adrian Țuțuianu și a PSD Dâmbovița.

În rest, decizie controversată adoptată cu votul majorității, de interzicere a dialogului politic în teritoriu a președintelui Consiliului Județean Dâmbovița, Alexandru Oprea, propunere dezaprobată inclusiv de către vicepreședintele Constantin Stroe – Primarul Comunei Șotânga și Președintele Ligii Aleșilor Locali PSD Dâmbovița, care a înțeles aberația propunerii, pe motiv că nu-i poți interzice unui președinte de Consiliu Județean să vorbească cu primarii probleme administrative, chiar dacă dialogul ar atinge și aspecte politice.

De altfel, Alexandru Oprea s-a deplasat în teritoriu pentru a discuta cu primarii, însoțit nu de vicepreședintele Alin Manole, ci de Mihai Pușcasiu și Ștefan Ioniță, considerați apropiați ai lui Adrian Țuțuianu.

Rămâne de văzut reacția președintelui Consiliului Județean Dâmbovița după o astfel de decizie!

Facebook Comments

Be the first to comment

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.