October 22, 2018
News Ticker

Ispas & Co s-au făcut de râs la Șiria! UTA Arad – Chindia Târgoviște 2-1


Chindia s-a făcut de râs la Șiria în fața unei echipe care n-a înregistrat decât o singură victorie din 12 partide și 3 înfrângeri pe propriul teren! UTA Arad nu (mai) speria pe nimeni, dar a prins-o pe Chindia în zi nefastă, căreia i-a administrat un eșec nebănuit. Nefericitul Denis Ispas a înscris în propria-i poartă (min.15), Georgian Honciu a restabilit egalitatea din lovitura liberă (min.60), iar târgovișteanul Daniel Florea a adus victoria nesperată a gazdelor (min.66).

Chindia a evoluat în formula: I.Popescu – Martac, Vătavu, Ispas, Ciobotariu – Pencea (min.46 – Neguț), L.Mihai, Honciu, Cr. Stoica – Nisipeanu (min.70 – Neicuțescu), Cherchez (min.65 – Dumitrașcu). Antrenori: Nicu Croitoru, Sică Bârdeș și George Păsărică.

Să mai vorbim de promovare?! Basme pentru adormit copiii ! Juventus București, Sepsi Sf. Gheorghe sau AFC Hermannstadt sunt echipele care au reușit sau reușesc promovări succesive din Liga a 3-a în primul eșalon! Doar Chindia pare că-i priește în Liga a 2-a, cu tentative anuale de promovare, dar cu un deznodământ previzibil. “Am fost cât p-aci ! N-am avut noroc” sau “Asta e! Mergem înainte! La anul!” sunt doar câteva dintre “explicațiile” oficialilor Chindiei. Și, uite-așa, ne uităm la alții cum promovează.

Să fie foarte clar! Ori stabiliți un obiectiv foarte clar, respectiv promovare, ori vă puneți ghetele în cui, că răbdarea noastră a ajuns la limită! Că d-aia am ajuns la 7 puncte de locul 2 și la 8 de liderul AFC Hermannstadt.

Rușine, Chindia Târgoviște!

foto: liga2.ro

Facebook Comments

Be the first to comment

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.