October 22, 2018
News Ticker

Ales PNL, bătăuș de profesie?! Amenințări cu bătaia în Consiliul Local Municipal Moreni


Situație halucinantă în Consiliul Local Municipal Moreni ! Un consilier al primarului Constantin Dinu, funcționar public în cadrul Primăriei Moreni, Adrian Stângă, susține că a fost amenințat cu bătaia de alesul local PNL, Constantin Sipică, același consilier local fiind acuzat că l-a amenințat cu bătaia și pe un alt consilier local.

Cu cât mă atacaţi mai mult, cu atât mă faceţi mai puternic şi hotărât în semnarea şi desfăşurarea de activităţi culturale, educative, sportive şi de tineret în Moreni! În această după-amiază, la şedinţa de îndată a Consiliului Local Moreni, am rămas stupefiat de ameninţările adresate mie de către consilierul local Constantin Sipică în şedinţă publică înregistrată! Ameninţări ce au vizat nu numai integritatea mea fizică, ci şi activitatea profesională. Este prima dată când sunt ameninţat de când exercit o funcţie publică! Am fost ameninţat că mi se face şi plângere penală pentru că am adus pe 18 iunie 2017 Spectacolul de teatru ,,Viva Revista!” (cu sala Clubului Flacăra plină, cu aplauze interminabile pentru actori) şi că nu s-a ţinut niciun spectacol de teatru, deşi suntem în luna noiembrie. În privinţa afirmaţiei că nu a fost un SPECTACOL DE TEATRU, ci un SPECTACOL DE REVISTĂ, fac menţiunea că UN SPECTACOL DE TEATRU ESTE UN SPECTACOL DE TEATRU! INDIFERENT DIN CE ARIE A ACESTEI ARTE PROVINE (spectacol de teatru dramatic, spectacol de teatru de comedie, spectacol de teatru de revistă, spectacol de teatru stradal, spectacol de teatru muzical!).
Ieri, în şedinţa ordinară a Consiliului Local, acelaşi consilier l-a ameninţat cu integritatea fizică pe un alt consilier. Oare aşa trebuie să se întâmple în democraţie la Moreni
?”, a mărturisit Adrian Stângă – funcționar public în cadrul Primariei Municipiului Moreni.

Facebook Comments

Be the first to comment

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.