December 13, 2018
News Ticker

Poliția Dâmbovița! Peste 200 de polițiști, de Sf.Andrei și Ziua Națională, pentru siguranța cetățenilor


Peste 200 de poliţişti din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Dâmbovița, cu aproape 100 de autospeciale, vor acționa zilnic, pe toată durata minivacanței de Sfântul Andrei și Ziua Națională a României, pentru siguranța cetățenilor.

În perioada 30 noiembrie – 03 decembrie, Inspectoratul de Poliție Județean Dâmbovița va acţiona, în tot județul, cu  203 poliţişti şi 94 de autospeciale (media zilnică).

Pentru menținerea ordinii și siguranței publice, se vor organiza zilnic, în această perioadă, 105 patrule de siguranţă publică.

De asemenea, în fiecare zi, peste 30 de polițiști rutieri vor fi prezenți pe principalele drumuri naționale și județene, pentru fluidizarea traficului pe căile de acces din zona desfăşurării manifestărilor publice, circumscrise acestor sărbători, a lăcașurilor de cult și a stațiunilor turistice.

Pentru prevenirea accidentelor de circulație grave și menținerea unei atitudinii prudente în trafic, polițiștii rutieri vor acționa și cu aparatele radar montate pe autospeciale.

Structurile de poliţie transporturi vor asigura patrularea pe trenurile de călători, cu precădere pe rutele către municipiile unde vor avea loc manifestările, precum şi în staţiile şi triajele de cale ferată.

Reamintim tuturor cetăţenilor să respecte indicaţiile poliţiştilor aflaţi în teren.

Facebook Comments

Be the first to comment

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.