November 18, 2018
News Ticker

Liderul Consiliului Județean Dâmbovița, Alexandru Oprea: “Continuăm să fim alături de sport, de tineri, de educație!”


Alexandru Oprea, preşedintele Consiliului Judeţean Dâmboviţa, şi Alin Manole, vicepreşedinte CJD, au fost prezenţi la sala de sport a Şcolii Paul Bănică din Târgoviște, la festivitatea de acordare a trofeului “Dâmboviţa Profi – Sport”, activitate organizată de Asociaţia Judeţeană “Sportul pentru toţi” Dâmboviţa, în cadrul unui proiect finanţat de Consiliul Judeţean Dâmboviţa.

Competiţia a cuprins mai multe probe sportive, dintre care amintim: cros, fotbal, tenis de masă, table, traseu aplicativ, ştafetă, tras de frânghie, reunind participanţi din Târgovişte, Moreni, Băleni, Titu, Voineşti, Găeşti şi Pucioasa. Au concurat peste 140 de profesori de sport, membri ai cercurilor metodice din localitățile amintite, și urmează ca, în acest final de săptămână, să intre în competiție și peste 200 de elevi.

Alexandru Oprea, preşedintele Consiliului Judeţean Dâmboviţa:

Este a patra întâlnire pe care o am anul acesta cu unii dintre dumneavoastră, iar prin această activitate am demonstrat că noi, Consiliul Judeţean Dâmboviţa, susţinem proiectele pentru tineret şi sport. Aceste finanţări le facem prin depunerea unor proiecte (…) Trebuie să răsplătim performanţa; în anul 2017 am premiat pentru prima dată  olimpicii din judeţul Dâmboviţa pentru rezultatele obţinute la olimpiadele naţionale.

Din partea consiliului judeţean veţi avea un permanent sprijin – vom premia echipele şi sportivii care au rezultate. În astfel de activităţi premiem performanţa. În şcolile dâmboviţene se face mişcare, de aceea avem proiecte ambiţioase pentru mai multe unităţi şcolare în anul următor.”

Au mai fost prezenţi Cristina Stroe – Inspector şcolar general adjunct, Marius Costache – preşedintele Asociaţiei Judeţene “Sportul pentru Toţi” şi numeroşi sportivi.

Continuăm să fim alături de sport, de tineri, de educație. Încă o dată în acest an, am premiat performanța și rezultatele bune. Trofeul ”Dâmbovița Profi – Sport” a reunit astăzi, în sala de sport a școlii Paul Bănică din Târgoviște, peste 140 de profesori de sport, membri ai cercurilor metodice Târgoviște, Moreni, Băleni, Titu, Voinești, Găești și Pucioasa, care s-au întrecut în diverse probe (cros, fotbal, tenis de masă etc.).

Mi-a plăcut să văd bucurie, interes și determinare printre competitori și mă bucur pentru faptul că activități similare vor mai avea loc și în acest final de săptămână, când urmează să intre în competiție și peste 200 de elevi.”, a adăugat Alexandru Oprea – Președintele Consiliului Județean Dâmbovița.

Facebook Comments

Be the first to comment

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.