November 14, 2018
News Ticker

Investiții în Educație! Primarul din Pucioasa, Constantin Ana, (alte) 3 contracte semnate prin PNDL 2


Școala Nr.4 “Elena Donici Cantacuzino”, Grădinița Nr.1 “Prichindel” și Grădinița Nr.2 cu Program Prelungit ! Acestea sunt cele 3 unități școlare din orașul Pucioasa care vor beneficia de dotări, urmare a contractelor semnate de către Primarul Constantin Ana la sediul Ministerului Dezvoltării Regionale, în valoare de aproape 800.000 lei, prin PNDL 2.

La sediul Ministerului Dezvoltării Regionale, Administrației Publice și Fondurilor Europene, am semnat cele trei Contracte de finanțare pentru Programul Național de Dezvoltare Locală (PNDL2), privind dotarea a trei unități de învățământ din Orașul Pucioasa.

Prin acest program Școala nr. 4 “Elena Donici Cantacuzino”, Grădinița nr. 1 “Prichindel” și Grădinița cu program prelungit nr. 2 primesc 738.454 lei pentru dotările pe care le-au solicitat.

Ne dorim ca aceste investiții pe care le vom realiza în cele trei unități să le facă învățarea mai ușoară și viața mai frumoasă celor peste o mie de copii care le frecventează!

Încercăm, până la sfârșitul acestui an, să rezolvăm și solicitarea de finanțare depusă pentru Școala Gimnazială Mihai Viteazul! Sunt convins că atât elevii, cât și cadrele didactice de aici merită același tratament ca și toți ceilalți!”, a mărturisit Constantin Ana – Primarul Orașului Pucioasa.

 

 

Facebook Comments

Be the first to comment

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.